markun, gluteeniton, lihamakaronilaatikko Markun gluteeniton lihamakaronilaatikko ohje salty

Markun gluteeniton lihamakaronilaatikko

  1. Keitä pasta n 5 min
  2. ruskista jauhelihat ja sipuli

  3. Lisää mausteet Cashew -juoman ja munien joukkoon.

  4. Sekoita kaikki ainekset ja kaada uuninkestävään vuokaan.

  5. Paista laatikko 200 asteessa uunin alatasolla tunnin ajan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 609 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,3 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %