lasangnette Lasangnette ohje salty

Lasangnette

Uuni 200c. Pilko sipulit ja porkkana hyvin pieniksi. Ruskista jauheliha ja lisää sipuli ja porkkana. Puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Lisää tomaattimurska ja balsamico. Anna hautua noin 20min. Mausta suolalla ja sitruunalla. Kastike: kuumenna kerma ja lisää rahka ja mausteet. Kaada vuuan pohjalle kolmannes jauhelihakastikkeesta ja lisää levyt ja kolmannes juustokastikeesta. Kypsennä uunissa noin 45min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 396 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,2 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %