hirvenlihapaisti, uunissa, oma Hirvenlihapaisti uunissa OMA ohje salty

Hirvenlihapaisti uunissa OMA

Ota hirvenliha huoneen lämpöön  n. kaksi tuntia ennen uuniin laittoa. Hiero pintaan mausteet ja suola. Paista pannulla lihan pinnat kiinni. Aseta liha sen jälkeen pataan tai paistopussiin. Lisää juurekset pussiin/pataan ja pekoni paistin päälle. Paista paistia n 150 asteisessa uunissa tarvittava määrä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 347 kJ / 100 g
Proteiini 12,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %