porkkanafritterit Porkkanafritterit ohje salty

Porkkanafritterit

  1. Raasta porkkanat 
  2.  Murenna kasvisten joukkoon valutetut fetajuustokuutiot. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää ne kulhoon yhdessä jauhojen, basilikan ja mausteiden kanssa. Sekoita hyvin

  3. Mittaa pannulle n. 1/2 dl öljyä ja kuumenna keskilämmöllä. Nosta taikinaa kahden lusikan avulla pannulle keoiksi, tasoita pinta.

  4. Paista fritterit erissä molemmin puolin 3-4 minuuttia. Lisää öljyä paistokertojen välissä. Nosta fritterit talouspaperin päälle hetkeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 629 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,3 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %