sadunrunebergintorttu SADUNrunebergintorttu ohje sweet

SADUNrunebergintorttu

Sulata voi, sekoita kaikki torttutaikinan ainekset tasaiseksi seokseksi. Mausta halutesasi karvasmanteli tai rommi uuteella 1tl.

Jaa taikina voideltuihin ja mantelijauhotettuihin torttuvuokiin tai silikonisiin tai paperisiin muffinssivuokiin.

Paista uunissa 175 asteessa n. 25 minuuttia. Anna jäähtyä.

Kiehauta vadelmat, tai sekoita chian siemenet sokerittomaan mehukeittoon(anna turvota pari tuntia), lisää chian siemenet joukkoon ja anna tekeytyä vähintään puolisen tuntia. Makeuta halutessasi.

Makeuta tuorejuusto halutessasi. Pursota tuorejuustoympyrä jokaisen tortun päälle reunaa myöden ja lisää sen sisään lusikalla vadelma-chiahilloa.

VINKKI! Tortut säilyvät jääkaapissa mehevinä useamman päivän ja ne on mahdollista pakastaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal / 100 g
Energia 1104 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 24,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %