Paloitellaan tomaatti n ½-2 cm:n kuutioiksi. Kevyesti joukkoon sekoitetaan hienoksi silputtu korianteri. Maustetaan mustapippurirouheella. Laitetaan n 15 cm:n korkeareunaisen astian pohjalle.
Pekoni ja kinkku leikataan n ½ cm:n kuutioiksi. Kuutiot paistetaan pekonista tulevan rasvan kanssa. Mozzarella leikataan myös pieniksi paloiksi. Kurkkusalaatti ja majoneesi sekoitetaan keskenään ja lisätään varovasti käännellen mozzarellan, pekonin ja kinkkukuutioiden joukkoon. Tämä laitetaan tomaati kuutioiden päälle ja tasoitetaan.
Avokadopalojen päälle puristetaan sitruunasta mehua. Avokado pannaan pekoni-mozzarella- kurkkusalaatin päälle. Tasoitetaan.
Salaattiastia kumotaan lautaselle - koristellaan tarvittaessa.
Nautitaan vaikka uunissa kypsennettyjen valkosipuli WINGSien kanssa.