Liota linssejä 30min. Leikkaa kuulota sipuli, lisää mausteet, kuulottele hetki mausteiden kera.
Lisää tomaattimurska, vesi ja kasvisliemi, keittele hetki.
Lisää Kikherneet, soseuta.
Lisää kookosmaito.
Lisää linssit.
Keittele sekoittaen 15-30min ja hauduttele senjälkeen mokoma.
Höyrytä keittelyn-hauduttelun aikana porkkanaa ja myskikurpitsaa, lisää ne curryyn loppuvaiheessa ja haudutele vielä n.10min ennen tarjoilua. Huom myskikurpitsaa ja porkkanaa ei ole OMPAS! lisätty reseptiin 1/3 osaan laitoin 2porkkanaa ja kolmanneksen myskikurpitsasta.
1 kpl Iso sipuli3 kpl Valkosipulin kynttä4 rkl Öljyä (paistamiseen)4 rkl Punaista currytahnaa1 rkl Raastettua inkivääriä1 tl Curryjauhetta1 tl Kurkumaa1-2 tl Garam masalaa5 rkl Tomaattipyrettä3 dl Vettä1 kpl Kasvisliemikuutio1 tlk Kikherneitä (valutettuna)2tlk KookosmaitoTuoretta korianteria, soijaa ja chiliä (tarjoiluun) tarkista maku ja mausta lisää tarvittaessa.