markun, gluteenittomat, maidottomat, lihapullat Markun gluteenittomat maidottomat lihapullat ohje salty

Markun gluteenittomat maidottomat lihapullat

  1. Sipuli ja valkosipuli freesataan rypsiöljyssä ja annetaan jäähtyä jonkin verran.
  2. Kaikki aineet sekoitetaan keskenään.

  3. Lihapullataikina laitetaan peitettynä vetäytymään jääkaappiin vähintään tunniksi, jotta maut tasaantuvat.

  4. Maistetaan, ovatko maut kohdallaan.

  5. Pyöritellään n 42 pienehköä lihapullaa leivinpaperoidulle uunipellille.

  6. Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia eli kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.

  7. Herkku on valmis.

  8. Lihapullat voi pakastaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 628 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %