markun, gluteenittomat, maidottomat, lihapullat
Markun gluteenittomat maidottomat lihapullat ohje
salty
MarJuSaa
Markun gluteenittomat maidottomat lihapullat
- Sipuli ja valkosipuli freesataan rypsiöljyssä ja annetaan jäähtyä jonkin verran.
Kaikki aineet sekoitetaan keskenään.
Lihapullataikina laitetaan peitettynä vetäytymään jääkaappiin vähintään tunniksi, jotta maut tasaantuvat.
Maistetaan, ovatko maut kohdallaan.
Pyöritellään n 42 pienehköä lihapullaa leivinpaperoidulle uunipellille.
Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia eli kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Herkku on valmis.
Lihapullat voi pakastaa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal / 100 g
Energia
628 kJ / 100 g
Proteiini
13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
4 g / 100 g
Rasva
8,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,6 g / 100 g
Suola
1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %