Valmista pastalevyt: 150g tuorejuustoa 4 kananmunaa 30g psyllium Sekoita tuorejuusto ja kananmunat, lisää psyllium ja anna turvota 10 min. Kauli öljyttyjen leivinpaperien välissä levyksi ja paista uunissa 150 astetta n.10 min. Paista jauheliha sekä pekoni. Mausta oman maun mukaan. Lisää tomaattikastike sekä ranskankerma ja anna hetki kiehua. Valmista valkokastike: 6dl kuohukermaa 200g jalopeno cheddar kastiketta 1 tl psylliumia. Kiehauta kerma. Lisää joukkoon koko ajan rivakkaasti sekoittaen psyllium. Keittele lientä 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon jalopeno cheddar kastike, lisää mausteet ja tarkista suola. Leikkaa pastalevy halutun kokoiseksi levyiksi ja kokoa lasagne. Ensin jauhelihakastike sitten levyt. Lopuksi kaada valkokastike ja lisää juustoraaste sekä mozzarella. Laita uuniin noin 15- 20min 200 astetta.