kukkakaali, kikhernecurry Kukkakaali-kikhernecurry ohje salty

Kukkakaali-kikhernecurry

Valmistusohjeet 

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota öljyssä ja lisää mukaan korianteri ja currytahna.

Lisää mukaan myös kookosmaito ja hauduta viisi minuuttia.

Leikkaa kukkakaali isoiksi nupuiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää sipulien joukkoon.

Lisää myös kukkakaalit ja mantelit ja anna hautua noin 10 minuuttia.

Viimeistele suolalla, limemehulla ja kevätsipulilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 443 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %