eevan, täytetyt, paprikat, , , jauheliha
Eevan täytetyt paprikat - jauheliha ohje
salty
Evelyn#1
Eevan täytetyt paprikat - jauheliha
Puolita parikat ja poista siemenkodat, huuhtele ja keitä hetki vedessä. Nosta puolikkaat valumaan. Paista jauheliha (ja sipuli) öljyssä. Keitä riisi. Yhdistä riisi, liha ja tuorejuusto. Lorauta sekaan vähän kevytruokakermaa. Mausta (suolaa, pippuria, jotain yrttiä, esim kuivattua basilikaa). Kauho täyte paprikan puolikkaisiin (6 kpl) ja laita juustoraaste päälle. Paista 200 asteessa 20 minuuttia
Ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal / 100 g
Energia
529 kJ / 100 g
Proteiini
7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,4 g / 100 g
Rasva
8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %