eevan, täytetyt, paprikat, , , jauheliha Eevan täytetyt paprikat - jauheliha ohje salty

Eevan täytetyt paprikat - jauheliha

Puolita parikat ja poista siemenkodat, huuhtele ja keitä hetki vedessä. Nosta puolikkaat valumaan. Paista jauheliha (ja sipuli) öljyssä. Keitä riisi. Yhdistä riisi, liha ja tuorejuusto. Lorauta sekaan vähän kevytruokakermaa. Mausta  (suolaa, pippuria, jotain yrttiä, esim kuivattua basilikaa). Kauho täyte paprikan puolikkaisiin (6 kpl) ja laita juustoraaste päälle. Paista 200 asteessa 20 minuuttia 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 529 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,4 g / 100 g
Rasva 8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %