sirpan, kukkakaalipohjainen, pizza, , maidoton Sirpan Kukkakaalipohjainen pizza, maidoton ohje salty

Sirpan Kukkakaalipohjainen pizza, maidoton

Murskaa kukkakaali tehosekoittimessa ja kuullota pannulla. Anna jäähtyä. Murskaa sillä välin violife juusto siivut, nokkonen, vuohenputki (pakastimesta otin yrtit), mantelijauho, valkosipuli ja lisää jäähtyneeseen kukkakaaliseokseen. Lisää kananmunat hyvin sekoittaen. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia ennen täytteitä. Tee täyte sillä välin. Murskaa porkkanat, paprikat ja parsakaali tehosekoittimessa ja kuullota niitäkin vähän pannulla. Lisää suola.  Ota pohja pois uunista ja lisää täytteet. Ensin paseerattu tomaatti, sitten porkkanaseos, kebab-lastut, pepperoni ja lopuksi Greek white Block. Paista vielä uunissa 10-15 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %