pekonipepperoonipiirakka, Pekonipepperoonipiirakka ohje salty

Pekonipepperoonipiirakka

Sulata voi. Sekoita kananmunat ja 1,5dl juustoraastetta.sekoita pofiber ( voi käyttää myös mantelijauhetta 1dl) ja leivinjauhe keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Levitä taikina irtopohjavuokaan (pohjaan leivinpaperi) halkaisijaltaan noin 20cm. Pilko paprika, tomaatit ja kevätsipuli. Paista pekoni ja levitä muiden täytteiden kanssa taikinan päälle, pepperoonimakkkarat viimeiseksi ja Juustoraaste päälle. Paista uunissa 225 asteessa 10-15min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal / 100 g
Energia 980 kJ / 100 g
Proteiini 14 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 19,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %