mantelijuusto, , kamomillan, konditoria, , Mantelijuusto (Kamomillan konditoria) ohje salty

Mantelijuusto (Kamomillan konditoria)

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja käytä konetta, kunnes massa on täysin sileää. Tehosekoittimen tehosta riippuen saatat joutua välillä pysäyttämään sen ja lusikoimaan astian seinälle jäänyttä juustomassaa alemmaksi. Levitä massa pieneen uunivuokaan leivinpaperin päälle neljän sentin paksuiseksi kerrokseksi. Paista juustoa 175-asteisen uunin keskitasolla 50 minuuttia eli kunnes juuston pinta on ruskistunut ja se tuntuu kiinteältä. Anna juuston jäähtyä hyvin ennen sen leikkaamista. Säilytä valmis juusto jääkaapissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 390 kcal / 100 g
Energia 1621 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 34,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %