KETO-PARISKUNNAN LOHIMUNAKASMUFFINIT
100g kylmäsavu- tai graavilohta 50g kevätsipulin varsia (pari vartta) 50g tilliä 5 kananmunaa Ripaus suolaa Rouhittua mustapippuria 2 rkl Sitruunanmehua 1 dl majoneesia
Pilko kylmäsavulohi ja tilli pieneksi. Suikaloi kevätsipuli renkaiksi. Voit jakaa täytteet muffinssivuokiin tai sekoittaa kulhossa kaikki sekaisin. Itse yleensä sekoitamme kaikki täytteen aineet sekaisin. Riko kulhoon kananmunat, lisää mausteet ja majoneesi. Sekoita hyvin sekaisin. Lisää kylmäsavulohipalat, tillisilppu ja sipulit ja sekoita kaikki sekaisin.
Lusikoi täyte muffinssivuokiin, voitele vuoat tarvittaessa. Jos käytät ohuita paperivuokia, laita ainakin kaksi vuokaa päällekkäin, ettei munakasmuffinit lässähdä ja leviä uunissa. Silikonimuffinnssivuoat sopivat näihin hyvin, niissä ei muffinit leviä eikä ota kiinni vuokaan.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes muffinit saavat kunnolla väriä pintaan ja rupeavat näyttämään kypsiltä ja vähän jopa "irtoavat" reunoista.