pinaattikeitto, t, Pinaattikeitto T# ohje salty

Pinaattikeitto T#

0,5 l punaista maito, 80 g tuoretta pinaattia silputtuna ja n. 40 g mustaa koskenlaskijaa. Lisää suolaa, valkopippuria ja inkivääriä. Anna hetki kuplia miedolla lämmöllä. Soseuta sauvasekoittimella. Laita vielä hellalle ja lisää suurustetta, esim. Tapiokatärkkelystä pienessä vesimäärässä. Anna kuplia niin että paksuuntuu.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 294 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %