stroganoff, , naudasta, , ala, tuula Stroganoff (naudasta) ala Tuula ohje salty

Stroganoff (naudasta) ala Tuula

Ruskista lihanpalat parissa eri erässä pannulla ja siirrä ne pataan tai kattilaan. Ripottele suolaa, pippuria ja vehnäjauhoja lihanpalojen päälle. Huuhtele paistinpannu vedellä paistokertojen vällissä ja kaada huuhteluliemi lihojen joukkoon. Ruskista sipulit ja laita ne kattilaan lihojen kanssa. Lisää vesi ja suolakurkkujen liemi (n. 2 dl). Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi ja mausta tomaattipyreellä, sinapilla ja murskatulla valkosipulilla.  Hauduta kastiketta kannen vähintään tunti silloin tällöin sekoittaen. Lopuksi lisää stroganoffiin smetana ja maustekurkkukuutiot. Tarjoile perunoiden tai riisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 324 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %