markun, gluteiiniton, ja, maidoton, juustopiiras, ranskalaisittain, , alkup, , ohje, valiolta, Markun gluteiiniton ja maidoton juustopiiras ranskalaisittain (alkup. ohje Valiolta) ohje salty

Markun gluteiiniton ja maidoton juustopiiras ranskalaisittain (alkup. ohje Valiolta)

Pohja: Sekoita pehmeähkö margariini ja juustoraaste. Lisää jauhot. Sekoita tasaiseksi.Painele taikina halkaisijaltaan n. 25 cm:n uunivuoan pohjalle ja reunoille. Täyte: Leikkaa puhdas purjo hienoksi. Sulata ruokalusikallinen (20 g) pannulla. Lisää purjasilppu ja vesi. Hauduta n. 5 min. Puhdista savukirjolohi ruodottomaksi ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää "kerma" ja "maito", tillisilppu, suolaton sitruunapippuri sekä tarvittaessa hiven suolaa. Sekoita. Levitä täyte pohjalle. Paista 225 asteessa n. 25 min. Tarjoa herkku omille ja vieraille kahvin/teen ja esim. salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 745 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 13,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %