bagel, , rouva, keto, Bagel (Rouva Keto) ohje salty

Bagel (Rouva Keto)

200C/15 min Yhdistä mozzarellaraaste ja tuorejuusto ja sulata mikrossa tai uunissa, kunnes juustot ovat kunnolla sulaneet.  Sekoita mukaan kananmuna nopeasti. Lisää jauhoseos osissa. Taikina on hieman tahmaista, mutta sen vaivaaminen käsin onnistuu, kun lorautat oliiviöljyä käsiin.  Vaivaa taikinasta leivonta- alustalla neljä tasakokoista ja paksuista pötköä (käytä tarvittaessa lisää öljyä). Jaa pötkylät puoliksi ja kierrä renkaaksi. Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi pinnalle sesamin- ja chiansiemeniä. Paista noin 15 minuuttia, kunnes bagelit ovat kauniin ruskeita.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 330 kcal / 100 g
Energia 1380 kJ / 100 g
Proteiini 20,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 25,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %