runebergintorttu, keto, m, Runebergintorttu Keto M# ohje sweet

Runebergintorttu Keto M#

Sulata voi, sekoita kaikki torttutaikinan ainekset tasaiseksi seokseksi. Jaa taikina voideltuihin ja mantelijauhotettuihin torttuvuokiin tai silikonisiin tai paperisiin muffinssivuokiin. Paista uunissa 175 asteessa n. 25 minuuttia. Anna jäähtyä. Kiehauta vadelmat, lisää chian siemenet joukkoon ja anna tekeytyä vähintään puolisen tuntia. Makeuta halutessasi. Makeuta smetana halutessasi. Pursota smetanaympyrä jokaisen tortun päälle reunaa myöden ja lisää sen sisään lusikalla vadelma-chiahilloa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal / 100 g
Energia 1470 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 33,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %