tikka, masala, , jv, Tikka Masala (JV) ohje salty

Tikka Masala (JV)

Valmista marinadi:sekoita jogurtti, sitruunamehu, valkosipuli, inkivääri ja muut mausteet, paloittele kana ja lisää marinadiin. Anna olla yön yli. Paista kana pellillä 15min, valmista sillä aikaa kastike: kuullota sipulit öljyssä, lisää inkivääri ja mausteet, tomaattipyre, vesi ja paseerattu tomaatti. Lisää paistetut kanat ja kuohukerma. Tarjoa riisin ja/naan-leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 437 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %