lihakeitto, , nauta, , vhh
Lihakeitto, nauta, vhh ohje
salty
Ensio#1
Lihakeitto, nauta, vhh
Kypsennä ensin liha.
Keitä lihaa suolalla ja pippureilla maustetussa vedessä 1,5-2 tuntia. Kuori vaahto pinnalta alkuvaiheessa.
Ota liha pois nesteestä ja pilko se. Lisää liemeen juurekset ja keitä niitä hetki. Lisää pilkottu liha ja keitä kunnes kasvikset on kypsyneet.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
38 kcal / 100 g
Energia
160 kJ / 100 g
Proteiini
4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,3 g / 100 g
Rasva
1,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,8 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %