lihakeitto, , nauta, , vhh Lihakeitto, nauta, vhh ohje salty

Lihakeitto, nauta, vhh

Kypsennä ensin liha.  Keitä lihaa suolalla ja pippureilla maustetussa vedessä 1,5-2 tuntia. Kuori vaahto pinnalta alkuvaiheessa. 

Ota liha pois nesteestä ja pilko se. Lisää liemeen juurekset ja keitä niitä hetki.  Lisää pilkottu liha ja keitä kunnes kasvikset on kypsyneet. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 160 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %