pähkinä, , , banaanikakku Pähkinä - banaanikakku ohje sweet

Pähkinä - banaanikakku

1 vatkaa pehmeä rasva ja fariinisokeri vaahdoksi 2 lisää munat yksitellen vatkaa 3 sekoita kuiva-aineet 4 survo banaanit, sekoita vaahtoon kuivien aineiden ja rahkan kanssa.  5 kaada seos rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.  6 paista 175*, 55-60 min, jäähdytä ja kumoa. Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 285 kcal / 100 g
Energia 1195 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 34,5 g / 100 g
Rasva 13,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 19 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %