pähkinä, , , banaanikakku
Pähkinä - banaanikakku ohje
sweet
Tovesan
Pähkinä - banaanikakku
1 vatkaa pehmeä rasva ja fariinisokeri vaahdoksi 2 lisää munat yksitellen vatkaa
3 sekoita kuiva-aineet
4 survo banaanit, sekoita vaahtoon kuivien aineiden ja rahkan kanssa.
5 kaada seos rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
6 paista 175*, 55-60 min, jäähdytä ja kumoa. Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla
Ravintosisältö / 100 g
Energia
285 kcal / 100 g
Energia
1195 kJ / 100 g
Proteiini
6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
34,5 g / 100 g
Rasva
13,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
19 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %