pizzapohja, gluteeniton, t, Pizzapohja gluteeniton T# ohje salty

Pizzapohja gluteeniton T#

2,5 dl lämmintä vettä,  25 g hiivaa  0,5 dl fibrex,  (0,4 dl pofiber)  (1 dl maissijauhoja),  2 dl mantelijauhoa  3 dl tumma gluteeniton jauhoseos,  1 dl kaurajauhoa,  2 rkl psyllium, 60 g oliiviöljyä,  1 tl suolaa,  2 tl ksantaania,  (2,5 tl leivinjauhetta, ei jos hiiva)

Liota hiiva 32 asteiseen veteen. Lisää suola ja oliiviöljy. Sekoita fibrex,ksantaani ja psyllium joukkoon. Lisää loput jauhot. Levitä leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Esipaista muutama minuutti. Lisää ainekset päälle ja paista 190 ( 200. asteisessa kunnes juusto alkaa ruskistua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal / 100 g
Energia 1137 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 23 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %