sitruunamarinoitu, lohi, , muokattu, maku, fi Sitruunamarinoitu lohi, muokattu Maku.fi ohje salty

Sitruunamarinoitu lohi, muokattu Maku.fi

Ruodoton lohi leikataan ohuiksi siivuiksi samoin kuin graavi lohi. Laita viipaleet kannelliseen astiaan. Mittaa kalan joukkoon tuore silputtu korianteri, korianterin siemeniä 1 tl, sokeri, suola, raastettu sitruunan kuori ja  puristettu valkosipulin kynsi. Sulje astia ja kääntele. Anna sitruunan maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.  Herkku on valmista nautittavaksi saaristolaisleivän (á la Elisa) kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal / 100 g
Energia 733 kJ / 100 g
Proteiini 15,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %