kirsin, keto, matchachiapudding Kirsin KETO Matchachiapudding ohje sweet

Kirsin KETO Matchachiapudding

Sekota nesteet, chia, matcha, sitruunamehu, sekä mausteet ja vanilja (ja halutessasi ketomakeutus) ja jätä jääkaappiin yön yli. Paahda rouhittuja saksanpähkinöitä hetki pannulla kookosöljyssä ja ripauta niihin vähän piparkakkumaustetta ja suolaa. Pyörittele lopuksi hunajassa. Varo käräyttämästä liikaa. Jaa puuroutunut matchachia kahteen annoslasiin. Lisää päälle Herkutellaa, paahdetut saksanpähkinät, karpalorouhetta, muutama karpalo ja esim kookoslastuja tms koristeellista. Itselläni riittää koristeiden ja Herkutellan makeus, kun olen ketoillut pidempään. Halutessasi voit makeuttaa maun mukaan puuro-osankin, esim tomuksi blendatulla karppisokerilla (blendaamatta narskuu hampaissa) tai stevialla. Ne eivät vaikuta makroihin. Jos tykkäät matchasta niin tämä vie kielen mennessään 💚 Olen käyttänyt tässä Puhdas+ Matchaa, mikä vaan laadukas matcha toki käy. 

(Valmistettu inspiroituneena Rasvaamon eräästä instapäivityksestä.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal / 100 g
Energia 842 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 17,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %