kukkakaali, mac, , , cheese, Kukkakaali mac & cheese ohje salty

Kukkakaali mac & cheese

Piko kukkakaali vuokaa ja levitä päälle pekonit. Paahda 225 asteessa kunnes pekonit ovat sopivasti paistuneita.  Sekoita juustokastike (Koskenlaskija ruoka cheddar + 1 l ruokakerma + 50g parmesaania). Pilko pekonit. Keitä pasta. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää päälle parmesaani-korppujauho-seos (50g parmesaania ja 1 dl korppujauhoja) ja paista 215 asteessa kunnes kuorrutus on saanut väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 621 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %