1 iso tai 2 pientä
Sekoita piimä, siirappi ja sokeri kulhossa. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet (ja rusinat). Lisää sulatettu rasva.
Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 2,5 l). Paista 175 asteessa 45–60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys esim. cocktailtikulla. Jos taikinaa ei tartu tikkuun, kakku on kypsä. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Koristele kakku siivilöimällä päälle Dansukker Tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Vinkki! Maustekakku maistuu parhaimmalta jäähtyneenä ja soveltuu hyvin pakastettavaksi.
Tämä kakku sopii kananmunalle allergisille.
Maidottoman kakun saat, kun korvaat piimän maustamattomalla soijajogurtilla ja käytät maidotonta margariinia.