kirsin, keto, kukkakaalilaatikko Kirsin KETO kukkakaalilaatikko ohje salty

Kirsin KETO kukkakaalilaatikko

Vähän raikkaampi loota, vaikka pikkujoulupöytään.  Uuni 200’c.  Siivuta kukkakaali reilun sentin siivuiksi ja asettele leivinpaperille pellille. Pirskottele pintaan oliiviöljy, 1/2tl muskottipähkinää ja 1tl vuorisuolaa. Paista uunissa pehmeiksi, n. 20min. 

Laita blenderiin huoneenlämpöinen voi, inkivääri, mansikat, kerma ja surauta soseeksi. Lisää kuumat kukkakaalit ja soseuta. Lisää blenderin yhä pyöriessä 2 isoa munaa, maista suola ja lisää suolaa tarvittaessa. Kaada uunivuokaan (voitele vuoka tarvittaessa) ja halutessasi ripottele mantelijauhoja pintaan. 200’c 30min + 225’c viitisen minuuttia (väriä lisää pintaan). (Kuvan taustalla Kirsin KETO cheddarsämpylät, löytyy Sulamosta.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 388 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %