kirsin, keto, lohimuffinssit Kirsin KETO Lohimuffinssit ohje salty

Kirsin KETO Lohimuffinssit

Uuni lämpiämään 200’c.  Silppua lohi, sekota ainekset. Jos käytät Lidlin limegraavia (tai konjakki- tai glögigraavia), on suolan määrä sopiva. Muuten se riippuu kalasta. Määristä: 4kpl isoa munaa. Chili= Tiablo Chilikastike 1rkl ja majoneesi ”kukkura ruokalusikka”. (Näistä ei tule tulisia, vaan maukkaita.) Meillä käytössä Tupperin silikoniset muffinssimuotit, jolloin kahteen muffinssivuokaan (14kpl) sopiva annos. Jätä kolot vähän vajaaksi että mahtuu kypsyessä liikkumaan. Nämä on hyviä! Menee kuulemma kylmänäkin (nälkäisen miesvieraan arvio 😂) mutta tykkään kyllä antaa vähän lämpöä ennen tarjoamista, jos kaikkia ei ole syöty heti. Paistoaika uunista riippuen n. 14-20min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1057 kJ / 100 g
Proteiini 19,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 18,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %