kesäkurpitsa, lasagne, ismon, keto Kesäkurpitsa lasagne Ismon Keto ohje salty

Kesäkurpitsa lasagne Ismon Keto

Anna Koron resepti Leikkaa kesäkurpitsa juustohöylällä siivuiksi ja itketä. Paista jauheliha ja lisää tomaattimurska 150 g. Sekoita juustokastikkeen aineet keskenään. Laita vuuan pohjalle 50 tomaattimuruskaa ja sen jälkeen vuoreonperään kesäkurpitsa, jauheliha ja juustokastike ja yrtit. Lopuksi päälle emmental juustoraaste. Laita uuniin 200 C ja 30 minuuttia. Anna vetäytyä ja nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %