samin, pesto, mozzarella, kana
Samin Pesto-mozzarella Kana ohje
salty
samiaaronn
Samin Pesto-mozzarella Kana
Paista kanafileiden pinnat, mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet uunivuokaan, levitä päälle pestotahnaa, revitty mozarella ja mantelirouhe.
Paista uunissa n. 20 min, 175c. Nostamalla lopuksi lämmön grillivastukselle, saat kauniin pinnan.
Syö riisin, tai vaikka kasvisbulgurin kanssa
Ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal / 100 g
Energia
759 kJ / 100 g
Proteiini
19,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
0,7 g / 100 g
Rasva
10,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %