Valmista kinuski: 2 dl kuohukermaa, 2 rkl karppisokeria, 2 rkl ruokosokeria, vaniljasokeriuutetta. Keitä kasaan.
Suklaa pohjaa varten: keitä miedolla lämmöllä 50 g oivariinia, 0,4dl karppisokeria, 1 rkl agavesiirappia, 0,5 rkl ruokosokeria, 1 tl piparkakkumaustetta, 0,5 tl ceylon kanelia, ja 0,25 tl kardemummaa. Tarkista maku hetken päästä ja lisää mausteita tarvittaessa.
Valuta silikoni konvehtivuokaan puolilleen kinuskia. Laita jääkaappiin jähmettymään. Sekoita jäljelle jääneeseen kinuskiin 5 tl raakakaakaota, ja 0,5 dl maustettua voita. Täytä kohvehtimuotti seoksella.
Käytä pakastimessa että saat irti vuokasta konvehdit. Säilytä jääkaapissa.