kinuski, piparkakku, suklaafudge, t, Kinuski-piparkakku suklaafudge T# ohje sweet

Kinuski-piparkakku suklaafudge T#

Valmista kinuski: 2 dl kuohukermaa, 2 rkl karppisokeria, 2 rkl ruokosokeria, vaniljasokeriuutetta. Keitä kasaan.
Suklaa pohjaa varten: keitä miedolla lämmöllä 50 g oivariinia, 0,4dl karppisokeria, 1 rkl agavesiirappia, 0,5 rkl ruokosokeria, 1 tl piparkakkumaustetta, 0,5 tl ceylon kanelia, ja 0,25 tl kardemummaa. Tarkista maku hetken päästä ja lisää mausteita tarvittaessa.

Valuta silikoni konvehtivuokaan puolilleen kinuskia. Laita jääkaappiin jähmettymään. Sekoita jäljelle jääneeseen kinuskiin 5 tl raakakaakaota, ja 0,5 dl maustettua voita. Täytä kohvehtimuotti  seoksella.

Käytä pakastimessa että saat irti vuokasta konvehdit. Säilytä jääkaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 320 kcal / 100 g
Energia 1327 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,5 g / 100 g
Rasva 26 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %