aasialainen, kana, lehtikaalikeitto Aasialainen kana-lehtikaalikeitto ohje salty

Aasialainen kana-lehtikaalikeitto

Kuullota sipulia öljyssä muutama minuutti, lisää kanat. Ruskista kanoja hetki, lisää inkivääri, sambal oelek, juustokumina, selleri ja porkkana. Kaada perään hunaja ja soijakastike. Paahda muutama minuutti, ja lisää vesi + kanaliemikuutiot. Keitä 20 min tai kunnes kasvikset on kypsiä. Lisää lehtikaali ja keitä vielä 2-3 min. Tarkista suola ja mausteet, lisää jos on tarvetta. 

Keitä erikseen nuudeleita, ja tarjoile keitto nuudeleiden päällä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 42 kcal / 100 g
Energia 175 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %