juures, jauhelihamureke Juures-jauhelihamureke ohje salty

Juures-jauhelihamureke

Sekoita kulhossa crème fraîche, korppujauhot ja mausteet. Kyseiset aineet menevät helposti kököksi, joten ehkä kannattaisi lisätä jotain nestettä. Itse jouduin juuresten lisäämisen jälkeen tasoittamaan sekoituksen sauvasekottimella.

Kuoriii ja raasta juurekset raastimen hienolla terällä. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää crème fraîche seokseen. Sekoita.

Lisää munat ja jauheliha. Vaivaa tasaiseksi massaksi. Muotoile murekkeeksi leivinpaperille uunipellille.Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 45 min.

Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %