2 luomumunaa
7 rkl karppisokeria
50 g voita/oivariinia__
1 dl crème fraîchea
1 tl soodaa
1 dl mantelijauhoja__
1 dl kookosjauhoja__
1½ tl Ceylon kanelia_ (1 tl tavallista) _
1 tl kardemummaa__
1 tl inkivääriä
1/3 tl ksantaania __
3 dl porkkanaraastetta__
Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa
sitruunan mehu ja – raastettu kuori
tomukarppisokeria maun mukaan (4 rkl)__
Pinnalle (To garnish):
25 g pähkinöitä (mixed nuts)
Kuumenna uuni 175 asteeseen. __
Vatkaa munat ja karppisokeri vaahdoksi. Sulata voi.__
Lisää munasokerivaahtoon vuorotellen voi, crème fraîche, keskenään yhdistetyt kuivat aineet joihin on sekoitettu porkkanaraaste. Sekoita.__
Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun irtopohjavuokaan (n.20 cm). Paista 175 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä.__
Yhdistä kuorrutuksen aineet ja levitä päälle.
Koristele pekaanipähkinärouheella. __