markun, makkarakastike, , maidoton, , munaton, ja, gluteeniton Markun makkarakastike, maidoton, munaton ja gluteeniton ohje salty

Markun makkarakastike, maidoton, munaton ja gluteeniton

Sipuli ja valkosipuli kuoritaan, leikataan pieniksi kuutioiksi (=silputaan) ja freestaan Culinessessa. Makkarat siivutetaan tai kuutioidaan ja paistetaan kevyesti sipulien kanssa. Maizena sekoitetaan veteen ja kaadetaan pannulle.  Kastike maustetaan suolalla ja pippurilla sekä siihen sekoitetaan Planti Original - "kaurakerma". Kastike nautitaan peruna-porkkanasoseen kanssa. Lisäksi vihreätä salaattia oman mieltymyksen mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 769 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 16,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %