pikabolognese, keto Pikabolognese KETO ohje salty

Pikabolognese KETO

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulit oliiviöljyssä.

Lisää pannulle tomaattipyre ja murska. Sekoita ja anna ylimääräisen nesteen kiehahtaa.

Lisää punaviini, mausteet ja jauheliha. Muhenna jauhelihaa paistolastalla

Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla n. 15 min.

Tarjoa  kesäkurpitsaspagetin  kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 555 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 8 g / 100 g
Alkoholi 1,7 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %