pikabolognese, keto
Pikabolognese KETO ohje
salty
samiaaronn
Pikabolognese KETO
Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulit oliiviöljyssä.
Lisää pannulle tomaattipyre ja murska. Sekoita ja anna ylimääräisen nesteen kiehahtaa.
Lisää punaviini, mausteet ja jauheliha. Muhenna jauhelihaa paistolastalla
Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla n. 15 min.
Tarjoa
kesäkurpitsaspagetin
kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal / 100 g
Energia
555 kJ / 100 g
Proteiini
12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,1 g / 100 g
Rasva
8 g / 100 g
Alkoholi
1,7 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %