kesäkurpitsapizza, keto Kesäkurpitsapizza KETO ohje salty

Kesäkurpitsapizza KETO

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Höylää pesty kesäkurpitsa suikaleksi. Levitä suikaleet öljytylle uunipellille. Ripota pinnalle suolaa. Anna itkeä täytteiden valmistamisen ajan.

Kuumenna öljy pannussa, kuullota tomaatit, sipuli ja tomaattipyre. Paista muutama minuutti, että tomaatit pehmenevät.

Kuivaa kesäkurpitsojen pinta talouspaperilla.

Levitä päälle tomaattikastike, pinaatti, murennettu feta ja juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 12- 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %