kalamurekepihvit, hapankaalijogurtilla Kalamurekepihvit hapankaalijogurtilla ohje salty

Kalamurekepihvit hapankaalijogurtilla

Jauha kalafileet hienoksi yleiskoneessa.

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se voissa pehmeäksi.

Sekoita kalan joukkoon kaikki muut ainekset. Anna taikinan tekeytyä 10 min.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin sentin paksuisia pihvejä. Paista voissa n. 2 minuuttia molemmin puolin.

Sekoita hapankaali ja jogurtti. Mausta ripauksella suolaa.

Tarjoa pihvit hapankaalijogurtin ja hienonnetun tillin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 614 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %