gluteenittomat, riisipiirakat, , täysmaitoon Gluteenittomat riisipiirakat, täysmaitoon ohje salty

Gluteenittomat riisipiirakat, täysmaitoon

Ainekset 20 annosta

Riisipuuro: 1 l maitoa, 2 dl riisiä, hauduta 50 min. Piirakat: 2 dl vettä, 2 tl psyllium, anna turvota hetki. Sekoita jauhot vägän kerrallaan, kunnes taikina kimmoisaa. Kaulu hyvin jauhotetulla alustalla. 250c, 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 604 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,5 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %