gluteenittomat, riisipiirakat, , täysmaitoon
Gluteenittomat riisipiirakat, täysmaitoon ohje
salty
Maija85
Gluteenittomat riisipiirakat, täysmaitoon
Riisipuuro: 1 l maitoa, 2 dl riisiä, hauduta 50 min. Piirakat: 2 dl vettä, 2 tl psyllium, anna turvota hetki. Sekoita jauhot vägän kerrallaan, kunnes taikina kimmoisaa. Kaulu hyvin jauhotetulla alustalla. 250c, 15 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal / 100 g
Energia
604 kJ / 100 g
Proteiini
5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
23,5 g / 100 g
Rasva
3,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,5 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %