porkkanakakku, t, , by, ketoreseptit Porkkanakakku T# by Ketoreseptit ohje sweet

Porkkanakakku T# by Ketoreseptit

2 luomumunaa

7 rkl karppisokeria

100 g voita/oivariinia__

1 dl crème fraîchea

1 tl soodaa

1 dl mantelijauhoja__

1 dl kookosjauhoja__

1½ tl Ceylon kanelia_ (1 tl tavallista) _

1 tl kardemummaa__

1 tl inkivääriä

1/3 tl ksantaania __

3 dl porkkanaraastetta__

Kuorrutus:

200 g tuorejuustoa

sitruunan mehu ja – raastettu kuori

tomukarppisokeria maun mukaan (4 rkl)__

Pinnalle (To garnish):

25 g pähkinöitä (mixed nuts)

Kuumenna uuni 175 asteeseen. __

Vatkaa munat ja karppisokeri vaahdoksi. Sulata voi.__

Lisää munasokerivaahtoon vuorotellen voi, crème fraîche, keskenään yhdistetyt kuivat aineet joihin on sekoitettu porkkanaraaste. Sekoita.__

Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun irtopohjavuokaan (n.20 cm tai isompaan jos ei halua korkeaa pohjaa). Paista 175 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä.__

Yhdistä kuorrutuksen aineet ja levitä päälle.

Koristele pekaanipähkinärouheella. __

Ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal / 100 g
Energia 850 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 18,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %