punajuuri, gnocchivuoka Punajuuri-gnocchivuoka ohje salty

Punajuuri-gnocchivuoka

Kuori punajuuret ja punasipuli, viipaloi ohuiksi siivuiksi ja lisää vuokaan. Lisää valkosipulinkynnet 4 kpl paloiteltuna. Lisää päälle öljy, hunaja, etikka ja mausteet. Paista 225 C 30 min. Lisää gnocchit, kääntele sekaan, paista vielä 15 min. Raasta parmesaani ja lisää ruuan päälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 470 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,5 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %