mustikkamuffinssi Mustikkamuffinssi ohje salty

Mustikkamuffinssi

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Sekoita kuivat ainekset puuhaarukalla ja lisää voisula, kerma ja kananmunat. Pyöräytä joukkoon jäiset mustikat.

Jaa taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat noin puolilleen.

Paista 15 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea. Kokeile kypsyyttä tikulla.13

Ravintosisältö / 100 g

Energia 329 kcal / 100 g
Energia 1371 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,7 g / 100 g
Rasva 15,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 22,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %