lihamureke, tomin, tapaan, ala, tuula Lihamureke Tomin tapaan ala Tuula ohje salty

Lihamureke Tomin tapaan ala Tuula

Pilko sipulit ja lisää ne jauhelihaan. Lisää fetajuustot mureketaikinaan sekä yksi kananmuna. Mausta esim. mustapippurilla Lisää vielä 1 dl lihalientä sekä 1 dl korppujauhoja. Muotoile murekkeeksi. Päälystä koko komeus prosciutto pekonilla. Paista uunissa 180 astetta 45 minuuttia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 690 kJ / 100 g
Proteiini 14,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %