punajuurikeitto, t, Punajuurikeitto T# ohje salty

Punajuurikeitto T#

  1. Kuori ja paloittele punajuuret, punasipuli ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

  2. Kuullota sipuli (2 kpl, 150g) oliiviöljyssä isossa kattilassa. Lisää punajuuret, vesi (1 l)ja murennetut kasvisliemet.

  3. Keitä punajuuria ja sipuleita kasvisliemessä noin 40 min, kunnes punajuuret on kypsiä.

  4. Lisää vuohenjuusto, ruokakerma, hunaja ja balsamico. Keitä hiljalleen sekoitellen, kunnes juusto sulaa.

  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Koristele herneen versoilla ja siemenillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 267 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %