kirsin, keto, puolukkahillo Kirsin KETO puolukkahillo ohje sweet

Kirsin KETO puolukkahillo

(Sulata) ja survo puolukat, lisää makeutus (koivusokeri tai erytritoli, n. 2rkl) ja maista mieleiseksi, lopuksi lisää psyllium ja anna tovi hilloontua. Jos et käytä hilloa hetikohta, niin vähennä vähän psylliumia, ettei lopputulos ole ihan kumia. Tää on hilloa ihan kymmenessä minuutissa, eli ”suoraan ruokapöytään”.  Ps. Jos verensokerisi nousee ksylitolista, niin käytä erytritolia (tai steviaa). 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 40 kcal / 100 g
Energia 164 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %