kaalipiirakka KAALIPIIRAKKA ohje sweet

KAALIPIIRAKKA

Keitä kaalinlehtia suojatussa vedessä n. 10. Min. Tee niistä pohja piirakkaan. Paista jauheliha,  lisää kyssäkaali kuutioina ja mausta. Mustapippuri, muskotti ja suola, timjami. Lisää aura, tuorejuusto, Raejuusto.  Sekoita ja laita piirakkavuokaan. Päälle juustoraaste kananmuna sekoitus. 175 astetta n. 1/2 tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 158 kcal / 100 g
Energia 663 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 11,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %