porkkanaketokakku Porkkanaketokakku ohje sweet

Porkkanaketokakku

Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta porkkanat ja sekoita kuiviin aineisiin.

Lisää sulatettu voi ja kanamunat. Vatkaa sähkövatkaimella pari minuuttia.

Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan

Paista uunin alaosassa 170*C 40 min.

Jäähdytä.

Kuorrute: sulata voi ja lisää joukkoon tuorejuusto, lisää joukkoon tomutettua steviaa/erytrolia oman maun mukaan sekä vanilija-steviatippoja tai vaniljajauhetta maun mukaan. Sekoita kaikki sileäksi ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Hasselpähkinärouhetta koristeeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 286 kcal / 100 g
Energia 1193 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 27,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %