tortellinivuoka Tortellinivuoka ohje salty

Tortellinivuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen. 

Sekoita tortellinit, pastakastike ja 125 g mozzarellajuustoa (sekä halutessasi hienonnettu basilika) uunivuoassa. Paista 15 minuuttia. 

Nosta tortellinivuoka uunista, sekoita ja revi päälle 125 g mozzarellaa. Lisää pestokastike nokareina vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal / 100 g
Energia 660 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,5 g / 100 g
Rasva 7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %